100% növényi margarin nagy habosodást és folyadék felvételt igénylő krémek készítéséhez
Széleskörű felhasználhatóság
Felhasználás
A margarint a receptura szerinti mennyiségben, az előírt technológia szerint adjuk a tésztához
Összetevők
finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), víz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitin, zsírsavak poliglicerin-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei), só (0,2%), tartósítószer (szorbinsav, kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, antioxidáns (tokoferolban dús extraktum). A termék teljes zsírtartalma: 80%.
Tárolás
Tiszta, szellőztethető, száraz, hűvös (5-20°C), hőingadozástól mentes, napfénytől védett helyen. A megbontott csomagolást használat után zárja le! Eredeti, bontatlan csomagolásban, az előírt tárolási feltételek betartása esetén, a termék minőség-megőrzési ideje az előállítás időpontjától számított legfeljebb 6 hónap
Tápérték
Energia: 2971 kJ (722 kcal)
Összes zsír: 80,2 g
Telített zsírsavak (SAFA): 38,3 g
Összes szénhidrát: < 0,1 g
Cukrok: < 0,1 g
Összes rost: 0 g
Összes fehérje: < 0,1 g
Só: 0,2 g
Az adatok 100 g termékre vonatkoznak!