Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz
Kényelem a felhasználás során
Felhasználás
0,5-1% lisztre számolva, melyet dagasztáskor tegyünk a csészébe.
Előnyök a felhasználó számára
Megszűnteti az alul és túldagasztást
Növeli a liszt vízfelvevő képességét
Segít a sikérváz kialakulásában
A tészta gázvisszatartó képességét növeli
Az érlelési idők meghosszabbíthatók
A tészta ellenáll a gépi feldolgozás roncsoló hatásának
A tészta kelesztési tűrőképessége látványosan nő
A termék a vetés során megőrzi térfogatát
A készterméknek aranybarna jól cserepesedő ropogós héjat biztosít
Segít a termékre jellemző íz és illat kialakulásában
Biztosítja a késztermékek optimális térfogatát
Összetevők
Búzaliszt, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei), csomósodást gátló anyag (kalcium-karbonát), lisztkezelő szer (aszkorbinsav), enzimek (búza)
Tárolás
Tiszta, szellőztethető, száraz, hűvös (5-25°C), hőingadozástól mentes, napfénytől védett helyen. A megbontott csomagolást használat után zárja le! Eredeti, bontatlan csomagolásban, az előírt tárolási feltételek betartása esetén, a termék minőség-megőrzési ideje az előállítás időpontjától számított legfeljebb 9 hónap