Termék neve
ALOHA L (SZE LETE LT, 10KG , 640 KG , 640 KG PLA)
Leíró megnevezés
100% növényi margarin
L: leveles tészták készítéséhez
HF: hidrogénezett olajokat és zsírokat nem tartalmaz
Összetevők
finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), víz, só
(0,7%), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei (E471), zsírsavak poliglice-rin-észterei
(E475)), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E330)), tartósítószer (szorbinsav (E200), kálium-szorbát (E202)), aroma, színezék (karotinok (E160a)
A termék teljes zsírtartalma 80%
Technológiai funkcióval nem
rendelkező anyagok, technológiai segédanyagok a termékben
Az élelmiszerek jelölésére vonatozó szabályozás (az Európai Parlament és a Tanács 1169/2011/EU rendelete) szerint a fogyasztásra kész élelmiszerben technológiai funkcióval nem rendelkező, illetve a technológiai segédanyagok felsorolása a késztermék címkéjén vagy csomagolásán nem
kötelező abban az esetben, ha az anyag nem minősül allergiát vagy intoleranciát okozó anyagnak.
Felhasználási javaslat
A margarint az előírt recept és technológia szerint használja fel.
Javasolt margarin hőmérsékletek: gépi nyújtás 16-18°C
kézi nyújtás 19-22°C
A tényleges adagolás a Felhasználási javaslattól eltérő is lehet az alkalmazott technológia, a gépesítettség, az alapanyagok minőségétől és
a késztermék jellegétől függően.
Érzékszervi jellemzők
Íz / Taste termékre jellemzően aromás, sós/ typically aromatic and salty
Illat / Flavour termékre jellemzően aromás / typically aromatic
Szín sárgás, világossárga, sárga Megjelenés zsíros tapintású, termékre jellemzően szilárd, képlékeny
Tárolási feltételek
tiszta, száraz, hűvös (12-20°C), hőingadozástól mentes, napfénytől védett helyen.
A megbontott csomagolást minden használat után zárja le!
Minőség-megőrzési
időtartam
redeti, bontatlan csomagolásban, az előírt tárolási feltételek betartása esetén, a termék minőség-megőrzési ideje az előállítás időpontjától számított legfeljebb 6 hónap